Alper, “Nazlana Nazlana” adlı şarkısıyla aşıklara sesleniyor!

Alper, sözleri Sercan Güler’e müziği Osman Çetin’e ait yeni teklisi “Nazlana Nazlana”yı, DMC etiketi ile müzikseverlerle buluşturdu. Alper yeni şarkısı ile müzik listelerindeki...

Alper, sözleri Sercan Güler’e müziği Osman Çetin’e ait yeni teklisi “Nazlana Nazlana”yı, DMC etiketi ile müzikseverlerle buluşturdu. Alper yeni şarkısı ile müzik listelerindeki iddiasını sürdürürken şarkının Mix – Masteringini de Emre Kıral üstlendi

Alper, şarkılarında aşkı ve aşka dair tüm duyguları en güzel ve derin şekilde ifade ederek, aşık olmanın yaşattığı her durumu anlatarak, şarkılarında dinleyicilerin kendi yaşanmışlıklarından bir şeyler bulmasını sağlıyor.

Alper “Nazlana Nazlana” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Mert Özkan otururken klip alışılmışın dışında dikey formatta çekildi.

Almanya’da yaşayan başarılı sanatçı müzik tutkusunu birbiri ardına yaptığı şarkıları ile gösteriyor. Başarılı sanatçı “Bal”, “Aşkımıza” ve bir Sezen Aksu klasiği olan “Gel Barışalım Artık” coverından sonra şimdi de “Nazlana Nazlana” ile dinleyicileriyle buluştu.

Alper, kış ayları içinde sımsıcak, içimizi ısıtacak harika bir şarkının da müjdesini veriyor.