Menekşe Kankavi zarafetiyle büyüledi!

Bu yıl ilk kez lüks bir cruise gemisinde düzenlenen Miss Cruise Güzellik Yarışması’nda, 23 yaşındaki laborant Kadriye Nur Çelebi birinci olarak taç giyerken...

Bu yıl ilk kez lüks bir cruise gemisinde düzenlenen Miss Cruise Güzellik Yarışması’nda, 23 yaşındaki laborant Kadriye Nur Çelebi birinci olarak taç giyerken jüri üyesi iş kadını Menekşe Kankavi de güzelliği ve zarafetiyle adeta parmak ısırttı.

Yarışma, Miray Cruises ev sahipliğinde ve Vizyon Production tescilli olarak gerçekleştirildi. 12 finalist, Ege Denizi’nde bir cruise turuna katıldıktan sonra, jüri karşısına çıktı. Yarışmanın final gecesi, “Gemini” adlı cruise gemisinde yapıldı.

Final gecesinde giydiği şık kıyafeti ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Menekşe Kankavi yarışma sonrasında basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “Bu yıl ilk kez lüks bir cruise gemisinde düzenlenen güzellik yarışmasına davet edilmekten ve jüri üyesi olmaktan dolayı büyük onur duydum. Yarışmada derece alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

ÖDÜL TÖRENİNDEN KARELER