Leman Demir Güzellik Salon hem kadınların hem erkeklerin uğrak adresi oldu

Leman Demir Güzellik Salon hizmetleriyle gözleri kamaştırmaya devam ediyor….

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül gecesinde yılın başarılı güzellik salonu ödülünü kazanarak başarısını perçinleyen Leman Demir Güzellik Salon son günlerde hem kadınları hem erkeklerin uğrak adresi oldu.

Konu hakkında basın mensuplarının sorularını cevaplaya Leman Demir Güzellik Salon kurucusu Leman Demir yaptığı açıklamada “ Leman Demir Güzellik Salon olarak hem kadın hem erkek misafirlerimize hizmetlerimizi sunuyoruz. Öncelikle bizler için müşteri kavramı yoktur bizler için gelen herkes misafirimizdir ve kurum olarak misafirlerimize en mükemmel hizmeti sunmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Açıklamalarında devam eden Leman Demir “Kurumumuzda branşının en iyileri hizmet verirken özellikle hijyen konusunda çok duyarlıyız. Bir güzellik Salon olarak aklınıza hangi hizmet geliyorsa hepsini misafirlerimize sunuyoruz. Son teknoloji cihazlarla uzmanlar ve alanında uzmanlaşmış usta öğreticiler denetiminde misafirlerimizin istekleri doğrultusunda hizmet veriyoruz. Salonumuzda Cilt Bakımı Temizliği, Yosun Peeling kırışıklık için Anti-Aging, Paris Bakımı, Medikal Bakım, Kalıcı Makyaj (Eyliner, Dipliner, Dudak Renklendirme) Kaş Laminasyonu, Kirpik Lafting, Altın Oran Kaş Alımı, İğneli Epilasyon, Foto Epilasyon, Tırnak Batığı, Tırnak Boşalması, Tırnak Mantarı ve ayaklarda oluşan nasır bakımları dahil olmak üzere aklınıza gelecek her tür hizmeti veriyoruz” dedi.

Bu hizmetlerimizin erkekler için olan bölümünde de günümüzün trendlerine uygun erkek misafirlerimiz için hizmetlerimiz mevcut.  Cilt bakımı, manikür, pedikür Tırnak Mantarı, Tırnak Boşalması, Ayaklarda oluşan nasır bakımları, Altın Oran Kaş Alımları, Foto Epilasyon, Buz Epilasyon, İğneli Epilasyon ve bölgesel inceleme dahil birçok konuda en mükemmeli sunuyoruz. İhtiyaç duyduğunuz bu konularda siz değerli misafirlerimize yaşam koçluğu yapıyoruz” diyerek verdikleri hizmeti ifade etti.

Basın mensuplarının son günlerde artan kadın cinayetleri, çocukların cinsel istismara uğraması konularında sorulan soruya Leman Demir “Bir kadın olarak kadına şiddetin her türlüsüne karşıyım. Hele hele özellikle çocuklara, son günlerde minik bebeklere kadar yapılan cinsel istismar suçlarına karşı devletimizin daha caydırıcı çözümler üreteceğine inanıyorum. 2025 yılının sadece ülkemize değil tüm dünyaya barış getirmesini diliyorum. Yaşanan savaşların son bulacağı yıl olması dileklerimle” diyerek duygularını ifade etti.

Leman Demir Güzellik Salonu iletişim bilgileri:

Tel: 02164610001

Müşteri iletişim: 05436450015

Müşteri randevu hattı: 005331372202

Instagram: @lemandemirgüzellik

Web adresi : www.lemandemir.com

Facebook: lemandemir

Mail: [email protected]